Bestyrelsen 2017

Den nye bestyrelse blev konstitueret til det første bestyrelsesmøde torsdag den 23. marts. Med formand Nina i spidsen har de genvalgte bestyrelsesmedlemmer Iben, Peter, Jonatan og Mathias, samt de nyvalgte Anders, Jonas og Gabriella, gjort planer for hvordan det kommende år skal foregå.

Læs mere her, hvis du vil vide mere om ansvarsområderne i bestyrelsen og/eller finde kontaktinformation. Ellers er alle velkommen til at skrive til vores Facebook side.

Highlights fra generalforsamling 2017

Den 16. marts holdte fagrådet igen i år et brag af en generalforsamling med mad, bowling og massere af sjov. Deltagerne, 50 af slagsen, var fra alle årgange på tværs af IMADAs fire uddannelser. Her får I fire highlights fra aftenen:

  • Der blev vedtaget syv vedtægtsændringer og ét nyt vedtag. Ændringerne omhandler opstilling af bestyrelse og revisor, forløbet for generalforsamlingen og tegningsret til formand og kasserer. Alle vedtægterne kan findes her.
  • Regnskabet for 2016 blev fremlagt og godkendt. Både regnskab og revisorkommentarer kan findes her.
  • Der var et utrolig spændende kampvalg om formandsposten. Begge opstillede var medlem af sidste års bestyrelse, og havde fået blod på tanden efter at se Morten Aggers fantastiske indsats. Den nye fagråds formand er Nina Pedersen.
  • Ligeledes var der også kampvalg om bestyrelsesposterne – hele 10 personer stillede op. Genvalgt til bestyrelsen er Peter Rasmussen, Jonatan Gøttcke, Iben Wallin og Mathias Bøgebjerg. De resterende tre pladser er besat af Anders Moeslund, Jonas Andersen og Gabriella Jensen.

Hvis I er interesseret i alle detaljerne fra generalforsamlingen kan referatet findes her og billeder fra aftenen findes på vores Facebook side.

Fagrådets Facebookside

På det seneste er aktiviteten Facebook gruppen “IMADA – Students” steget utroligt meget. Flere opslag om dagen er mere blevet reglen end undtagelsen, og mange opslag når ikke at få den opmærksomhed de fortjener, før de drukner i mængden.

For at dæmme op for dette, har vi i fagrådet besluttet at oprette en side, hvor al information fra fagrådet vil blive givet i fremtiden. I kan finde og like siden her.

Årsfest 2016

Årsfesten løb af stablen den 28. oktober til en brag af en aften. Idet vi i 2016 fejrer SDUs 50 års jubilæum, var bordene dækket med guld konfetti og en menuen lidt anderledes. En ting var dog uændret – IMADA som sædvanligt sammen og nød hinandens selskab.

Hvis I har læst med på vores Facebook gruppe, ved I at fagrådet håber på at opdatere billedcollagerne. Derfor, hvis I sidder inde med nogle billeder fra festen, må de meget gerne sendes til fagrådet.

Velkommen til IMADA 2016

Traditionen tro blev der den 26. september holdt årets “Velkommen til IMADA” arrangement. Med mere end 100 deltagere var der ikke et stille øjeblik – og pladserne var godt fyldt op. Eftermiddagen blev brugt på spil og sjov, herunder en Hex turnering, og om aftenen blev der budt på lækre sandwich. Efter en hyggelig eftermiddag på instituttet tog deltagerne videre til poolbaren Sharks, hvor kuglerne fløj på tværs af bordene, og snakken gik på tværs af studier og årgange.

Alle billederne fra dagen findes på facebook (så snart de er lagt op).

 

IMG_1830 redigeret IMG_1850 redigeret